Svårslaget

Hallå där! Nu kommer en liten bildbomb ifrån helgen.. Malin, Philip & Joel kom till Jönköping i fredags och stannade till lördag eftermiddag. Hade planerat att laga god mat och träna tillsammans, tänk att något så enkelt kunde bli värsta guldhelgen. Startade i alla fall fredagen med lite backträning, sen fixade Malin en galet god kycklinggryta till middag. Spelade lite poker på kvällen och bara myste. 
 
Gick upp tidigt på lördagen för att hinna med en lite bättre lördagsfrulle - sedan drog vi och spelade badminton. Heeelt genomsvett som ni kanske ser hehe.. 
 
Gjorde ytterligare en god middag - lax i ugn, quinoa, tzatziki och sallad. 10/10! Efter maten tog vi en promenad. 
 
Planen var att dra upp till stadsparken och fika efter promenaden eftersom mina kära värnamopeeps fastnade för utsikten när vi körde i backen på fredagkvällen. Men ska det va så ska det ju vara ordentligt - så jag drog med dem till Huskvarna och utsikten istället. Har varit lite dålig på att utforska Jönköpings smultronställen sen jag flyttade hit, men utsikten har jag fastnat för. 
 
Igår körde vi på en utgång som blev riktigt lyckad också. Mina helger får gärna se ut så här oftare, yup. 
 
 
 
Allmänt | 2018 | | Kommentera |

Ut på tur aldrig sur

 
Tog tåget mot Växjö i lördags med Sofia för att åka till Sofia nummer 2. Spenderade lite tid & pengar på stan under förmiddagen och drog sedan hem till Sofias supermysiga studentlägenhet. Mycket Sofia nu..
 
 
Vi beställde pizza och bara myste hemma under dagen, på kvällen blev vi några fler och vi testade på studentlivet i Växjö lite senare. Tror jag nämnt det här innan men jag tycker verkligen om Växjö som stad, hur mysigt som helst!
 
På söndagen tog Fia och jag svängen förbi Hultsfred och stannade där till måndagen. Igår bjöd jag värnamogänget på pannkakor, tog närmare två timmar att steka men det var det värt! Malin stannade kvar i Jönköping måndag - tisdag så vi har lagat god mat, promenerat osv.
 
Ska bli väldigt intressant att läsa igenom det här inlägget imorgon, mina ögon går snart i kors & risken finns att  den här texten är väldigt osammanhängande, rörig och kanske i värsta fall helt obegriplig. Hehe, godnatt.. 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Torsdag

Kass uppdatering här.. Har helt enkelt brist på bilder, så några mobilbilder ifrån helgen får duga. Det här med att försöka hålla högre kvalité på den här bloggen känns kört, livet blir och ser ju fruktansvärt tråkigt ut om jag hela tiden skulle leva bakom kameralinsen. Även fast jag har en klump till mobil är den fortfarande med hela tiden, vilket min kamera inte är, av ren lathet eller inte är oklart. Nog om detta..
Det är torsdag och jag är påväg in till skolan, har en timme tillgodo innan föreläsningen börjar. Rätt skönt ändå - sätta sig i ett grupprum, käka frukost & gå igenom några gamla föreläsningar. Sedan är planen att hänga med Malin hela kvällen, har i princip flyttat in hos henne nu hehe..
 
I helgen ska jag och Fia åka till Växjö, ska bli galet skönt med lite miljöombyte faktiskt. Kram!
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp