September

Allt känns så mycket bättre då, juni juli augusti. 
Har fortfarande inte fattat att hösten är här, att termin 3 är i full gång och att jag fyllde 21 år i söndags?? Allt går så galet fort, och något jag helst ville undvika var att bli ett år äldre (ja jag har åldersnoja). Förutom att jag åkt på den mest envisa förkylningen någonsin så har hösten börjat mycket bra. 
 
Var ute med mina Värnamo-babes och käkade tapas (såklart) en kväll, mys!
 
Drack drinkar med Fredrik en kväll. Agerade serveringspersonal med Sofie på en 50-årsfest och hade picknick med bästis vid utsikten dagen efter. 
 
Hälsade på storebror med familj ♥
 
Kickade igång termin 3 med en utgång i Värnamo
 
Hängde med mackis-tjejerna en kväll, rökte vattenpipa på innegården och drack frozen margarita. 
 
Blev överraskad av Ebba, Malin och Emma förra torsdagen som hade köpt paket och lagat jättegod mat. Sen badade vi jacuzzi och drack rosé. Hur söta är dem inte??♥
 
Jag må ha åldersnoja men ni som känner mig vet ju att jag älskar födelsedagar egentligen, haha.. Trots värsta förkylningen så fick fredagen bli en fixardag. På lördagen kom pappa och Monika, vi körde på en dagsutflykt till Gränna - strosade runt på stan och åt middag vid hamnen. På eftermiddagen åkte vi tillbaka till Jönköping och mötte upp Jimmy & Emelie på Bryggan.
 
På kvällen fyllde vi lägenheten med massa skönt folk och jag tog inte en enda bild?? Haha fy, inte okej. Blev i alla fall uppvaktad av resterande släkt på söndagen och hade värsta myset med mina friendos på söndagskvällen ♥ Har troligtvis sagt detta miljontals gånger innan, men jag har så jävla fina människor runtomkring mig, så genuint snälla, omtänksamma och fina på alla sätt & vis. 
 
...och dessa två bilder beskriver min torsdag rätt bra. Tack & hej!
 
 
 
Allmänt | |
Upp