"Lite äldre än innan"

Idag är det söndag, klockan har passerat halv två och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Har varit så himla trött på sistone, bestämde mig därför för en hemmakväll igår. Är egentligen en ganska rastlös typ, som alltid vill vara med på allt. Hatar att missa grejer, tanken på att vara hemma och göra ingenting är så jävla viktigt, men fruktansvärt läskigt?.. Detta är definitivt något som jag behöver bli bättre på. 
 
Anyway! Tänkte att jag slänger upp en liten hög av mobilbilder ifrån det senaste, kanske inte det roligaste för er - men väldigt roligt att gå tillbaka och kika på i efterhand för mig.. Hehe, lite självisk får man la vara? Förra veckan hade vi studentfest i skolan - tapas, musikquiz & vin, supertrevligt! Skulle ta bussen hem vid klockan 10, men slutade med att jag, Emma & Malin satt i en taxi klockan 3 påväg mot mcdonalds för nattkäk. Det här med självdisciplin.. Inte min starkaste sida. Måste bara slänga in hur mycket jag tycker om dessa tjejer (Ebba inräknad också såklart), att dem fortfarande står ut med min klumpighet & min sjukt dåliga tidsuppfattning, men trots det alltid erbjuder sovplats och dagligen ger mig så mycket energi och kärlek. Ni eee så bra ♥
 
Tjuvjakt besökte Huskvarna förra veckan. Spelningen var bra, men slog inte den de gjorde på Bråvalla i somras hehe, men det var bra ändå. Hade i alla fall en bra kväll med gött häng!
 
Gick upp tidigt dagen därpå för att åka hem till Hultsfred. Alltid lika mysigt ♥ 
 
En mycket oklar avslutning på ett ganska tråkigt och rörigt inlägg - fredagspastan och dagens frulle. Kram! 
 
 
Allmänt | |
Upp