Vååår

Bilderna samlas på hög i olika bildmappar på datorn, och där gör de ingen nytta, ju? Livet har i alla fall inte tagit några speciella vändningar sen sist. Jag fortsätter vara rätt jobbig med min mobilkamera/systemkamera i sociala sammanhang, men jag lär väl tacka mig själv för det om ett x antal år, får vi i alla fall hoppas. Här får ni en update ifrån de senaste veckorna: 
 
 
Hade en ledig dag, vilket spenderas med bästis på café. Ovanligt? Nja.
 
 
Malin har fyllt 25 vilket är värt att uppmärksammas!! Denna tjej är craycray och hon gör dåliga dagar till bra dagar, helt enkelt. En tjej i sina bästa dagar, hör av er vid intresse och jag wingar! (En sån där flört-emoji hade kommit till nytta här)
 
 
Kände på utelivet i Värnamo en kväll, inte första gången och definitivt inte sista. SÅ härliga människor i den staden! Istället för en flötig bakispizza dagen efter stack vi iväg på brunch, sedan hängde vi vid studenthusen, njöt av solen och käkade choklad, helt ok bakishäng. 
 
 
Även Erica har fyllt år!! Hade en superbra kväll hemma hos henne och Filip med pannkaks-shots och bra häng. 
 
 
Linnea och jag hängde på några hultsfredsvänner till Ikea, planen var att endast handla grytunderlägg, det slutade med två stora påsar med olika inredningsgrejer.. Vem behöver mat, liksom. Storstädade i alla fall lägenheten på eftermiddagen och placerade ut våra nyinköpta blommor, vår-feeeling! 
 
 
Har hittat ett helt fantastiskt promenadstråk längs Vättern, som vi av någon konstig anledning aldrig uppmärksammat. Snodde med mig en blomma på vägen hem och fick nytta av Majas kvarblivna ölflaska, tack för den!
 
 
Stack tidigare till stationen en skoldag och hängde i solen med Fredrik, inte helt fel! Äntligen lite värme!! Största dilemmat just nu är dock att bestämma sig för vilka vårkläder man ska plocka fram, har tröttnat på allt i garderoben och det är inte bra för studentplånboken.. Tar tacksamt emot medlidande. 
 
 
Hade en jättemysig kväll i fredags med mina fina kollegor, svider i mackishjärtat när jag tänker på att jag inte kommer spendera min sommar med dem. Så fina tjejer hela bunten!
 
 
Efter sju timmars jobb i lördags åt vi kinamat, drack vin, lyssnade på musik och tog det lugnt utomhus tills klockan var närmare 22:00. Märks det att jag är exalterad över att sommaren är påväg??? Detta vinterhalvår har verkligen fått mig i deppmode. Sånna här kvällar är bra för själen helt enkelt!
 
Allmänt | |
Upp